Научи како да ја зголемиш самодовербата

Научи како да ја зголемиш самодовербата

Детали за курсот:

Локација : Онлајн

Времетраење: 12h

Квалификации: Основни познавања на работа со компјутер/мобилен на сите пребарувачи

Повеќе детали за курсот:

Пристап до курсот: 3 месеци

Вклучен испит : Да

Компатибилност: Сите уреди и пребарувачи

Курс – Научи како да ја зголемиш самодовербата

Овој курс овозможува увид во внатрешниот свет на личноста, и можноста и начините за зголемување на сопствената самодоверба. Заинтересираните кандидати ќе имаат можност да постигнат трансформација на својот живот, низ практични примери и вежби да стекнат нови особини кои ќе им помогнат да се справат со идните предизвици и проблеми.

Преку оваа програма  ќе усвоите нови вештини, ставови и знаења, за:

 • зголемување на самодовербата
 • зајакнување на личниот идентитет и љубовта кон себе 
 • постигнување на мир и внатрешен баланс
 • воспоставување на контакт со  својата внатрешна мудрост 
 • разбирање на  личните, пријателските и фамилијарните односи
 • подобрување на љубовните релации со партнерот
 • ќе постигнете внатрешно ослободување од луѓето, ситуациите и настаните кои ве спречуваат да растете во животот
 • ќе добиете нови алатки за зголемување на вашата надворешна и внатрешна  самодоверба 
Модули на курсот и лекции:
 • Модул 01 –  Вовед
 • Модул 02 – Верувањата за себе
 • Модул 03 – Внатрешниот говор
 • Модул 04 – Твојот внатрешен баланс 
 • Модул 05 – Средба со внатрешното дете
 • Модул 06 – Љубовта како извор на среќата и самодоверба
 • Модул 07 – Кругот на блискоста и припадноста
 • Модул 08 – Силна и позитивна слика за себе
 • Модул 09 – Лична мапа на моќ и самодоверба
 • Модул 10 – Практични совети како до поголема самодоверба
 • Модул 11 – Мојот живот , извор на мојата самодоверба

На крајот на програма ќе добиете сертификат за посетување на  програмата од областа на системски интегриран холистички тренинг за подобар личен и професионален развој !

Easy Dizajn