Постави ги твоите Новогодишни Цели

Постави ги твоите Новогодишни Цели

Детали за курсот:

Локација : Онлајн

Времетраење: 4h

Квалификации: Основни познавања на работа со компјутер/мобилен на сите пребарувачи

Повеќе детали за курсот:

Пристап до курсот: 3 месеци

Вклучен испит : Да

Компатибилност: Сите уреди и пребарувачи

Курс – Време е за твоите новогодишни резолуции/цели

Овој курс ќе Ви овозможи да се нурнете во себе и да ги поставите Вашите цели за посреќна иднина. Наместо да одберете проект, хоби или врска кои ќе ве направат среќни, фокусирајте се на оние работи/цели кои ќе го направат Вашиот живот поважен, повреден и посреќен. 

Преку оваа програма  ќе усвоите нови вештини, ставови и знаења, за тоа :

 •  Како да изберете нова цел, и тоа цел која ќе ве мотивира и исполни
 •  Како да ги разберете и прифатите животните ситуации и да ги насочите кон својата сеопфатна цел или мотив
 • Како да станете Грижливи за себе и другите, и да почнете да  верувате дека Вашиот живот има цел и е значаен за себе и човештвото.
  Модули на курсот и лекции:
  • Модул 01 –  Среќен и значаен живот
  • Модул 02 – Вредности и приоритети
  • Модул 03 – Медитација

  На крајот на програма ќе добиете сертификат за посетување на  програмата од областа на системски интегриран холистички тренинг за подобар личен и професионален развој !

  Easy Dizajn