УСЛУГИ

УСЛУГИ

  • Ние Ви нудиме  бесплатна обука за тоа како да креирате свој курс, полн со работни листови и примери од реалниот свет.
  • Се грижиме за да го поставите курсот правилно на нашата платформа.
  • Ги рекламираме Вашите курсеви, за да може да бидат достапни за корисници кои имаат најголем интерес и можност да ги купат.
  • Се грижиме да го зголемиот Вашиот месечен профит од онлајн продажба на Вашите курсеви.
ОНЛАЈН КУРСЕВИ

Ние обезбедуваме различни решенија за дизајн што можат да ги задоволат сите ваши потреби и очекувања, без разлика дали барате графички или веб дизајн.

Без разлика дали барате целосно нов корпоративен идентитет или визуелна содржина за социјалните мрежи, нашиот дизајнерски тим ќе најде совршено решение за вас и вашата компанија. Од вас зависи дали ќе ја претставите вашата идеја, а нашите дизајнери ќе се погрижат таа да стане реалност.

Easy Dizajn