Веб дизајн

Веб дизајн

Изработуваме функционална интернет страни за мали, средни и големи бизниси, од идеја до финален производ. Обезбедуваме сигурна интернет трговија на вашите интернет продавници и применуваме различни методи и техники на вашата интернет страница, со цел постигнување на подобро позиционирање на сите интернет пребарувачи.
Контактирајте не за повеќе информации околу цените и условите, со задоволство ќе Ви помогнеме.

Основен пакет

(15.000 ден)

ДИЗАЈН ПО ИЗБОР

ХОРИЗОНТАЛНО МЕНИ
(хоризонтално мени со можност за развој на подменија)

5 СТРАНИЦИ
(За нас, Соопштенија, Услуги, Производи, Контакт)

ГАЛЕРИЈА
(неограничен број на фотографии)

БЕСПЛАТЕН ХОСТ СЕРВЕР
( една година)

АДМИНИСТРАТОРСКИ ПАНЕЛ ( со дополнителна обука)

Стандарден пакет

(18.000 ден)

ДИЗАЈН ПО ИЗБОР

ХОРИЗОНТАЛНО МЕНИ
(хоризонтално/вертикално мени со можност за развој на подменија)

10-15 СТРАНИЦИ
(За нас, Соопштенија, Услуги, Производи, Контакт, Портфолио ...)

ГАЛЕРИЈА
(неограничен број на фотографии)

ДОПОЛНИТЕЛНИ МОДУЛИ ПО ИЗБОР

ДОПОЛНИТЕЛЕН ЈАЗИК

БЕСПЛАТЕН ХОСТ СЕРВЕР
( една година)

АДМИНИСТРАТОРСКИ ПАНЕЛ ( со дополнителна обука)

Интернет продавница

(30.000 ден)

ДИЗАЈН ПО ИЗБОР

ХОРИЗОНТАЛНО МЕНИ И ВЕРТИКАЛНО МЕНИ СО КАТЕГОРИИ

ДО 100 ПРОИЗВОДИ / УСЛУГИ (со детален опис на производ / галерија )

СИСТЕМ ЗА НОТИФИКАЦИЈА ПРИ ПЛАЌАЊЕ (генерирање на мејлови и купони)

ПОВРЗУВАЊЕ СО ПРОЦЕСИНГ ЗА НАПЛАТА (конфигурирање на сетинзи виртуелниот пос)

ИНТЕРАКТИВНИ ФОРМИ ( интеракција со корисници)

БЕСПЛАТЕН ХОСТ СЕРВЕР ( една година)

АДМИНИСТРАТОРСКИ ПАНЕЛ ( со мониториг и анализи)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Easy Dizajn