ON-LINE Курсеви / Ваучери Дизајн на вебсајт

ON-LINE Курсеви / Ваучери

Дизајн на вебсајт

00008
18 000 ден.
Во Продавница
1
Детали за производот

Изработка на веб страни, блогови и Интернет продавници.

Во дизајн пакетот влегува CMS систем и тема. Вие избирате дизајн решение во зависност од типот на сајтот. Цените за темите кои се во склоп на цената на пакетот се од 29 до 59$.
Време на изработка на сајтот од моментот на доставување на материјалот (текст и слики) е 5 работни дена.
Цената зависи од пакетот кој ќе го одберете.


Зачувајте го овој производ за подоцна

Easy Dizajn