ON-LINE Курсеви / Ваучери Дизајн на лого

ON-LINE Курсеви / Ваучери

Дизајн на лого

00006
9 000 ден.
Во Продавница
1
Детали за производот
Трошоците за создавање на вашето лого зависат од повеќе фактори:
  • Дали ви треба целосно нов дизајн или редизајн на постоечко лого
  • Дали ви треба само лого или сакате целосна услуга што вклучува дизајн на визит карти, белешки, фактури и пликови, заедно со новото лого

Почетната цена за редизајн на веќе постојното лого е 100 € , а цената за дизајнот и производството на целосно ново лого започнува од 150 €.

Можете да добиете комплетен основен сет за компанија (лого, визит-карта, меморандум ) за 300 €.
Зачувајте го овој производ за подоцна

Easy Dizajn