ON-LINE Курсеви / Ваучери Како ЕФИКАСНО да КРЕИРАШ НОВОГОДИШНИ ЦЕЛИ

ON-LINE Курсеви / Ваучери

Како ЕФИКАСНО да КРЕИРАШ НОВОГОДИШНИ ЦЕЛИ

00003
990 ден.
Во Продавница
1
Детали за производот

Дали среќата е единствена цел што ве мотивира? Дали има нешто повеќе што сакате да постигнете во наредната година а и таа после неа.. ?

Кога размислувате за себе што повеќе би сакале: да сте среќни или да имате живот полн со смисла и значење?

Се разбира дека можете да ги имате и двете, но повеќето од нас несвесно го избираат, среќен живот кој значи многу хедонизам, удобства, исполнување на желбите и живот во кој се ни оди како “подмачкано”. Ајде размислете дали новогодишните резолуции (кои се актуелни сега пред почетокот на новата година), дали сакате да Ви бидат насочени кон среќен живот или кон живот кој ќе Ви донесе смисла и значење за Вас и/или и за Вашата фамилија.

Искрено една од најпопуларните новогодишни резолуциии што ја слушам од пријателите е “ сакам да уживам во живот ” или “сакам да бидам среќен”. Луѓето најчесто како најважна одлука во своите размислувања ја стават среќата (покрај здравјето). Тоа и не е толку чудно ако имате во предвид дека секојдневно во медиумите се промовира концептот на среќа и уживање, преку рекламите (особено тоа како порака е засилено околу Нова Година), потоа во сите книги и мотивациски говори се посветуваат цели поглавја на таа тема, дури може да го најдете и клучот кон постигнување на тајната на среќата.

На долгорочен план способноста да ја најдеш смислата на својот живот е навистина вистинска среќа!

Овој курс ќе Ви помогне за краток период, преку работа на себе и пишување за своите вредности и цели , преку видеа, лекции и задачи , да искреирате СРЕЌЕН ЖИВОТ и да ја најдете вистинаската смисла на Вашиот Живот.

Линк до воведно ВИДЕО од курсот !

Вашиот личен ментор,

М-р Билјана Пешева

Зачувајте го овој производ за подоцна

Easy Dizajn