ON-LINE Курсеви / Ваучери Напреден курс MICROSOFT EXCEL 2019

ON-LINE Курсеви / Ваучери

Напреден курс MICROSOFT EXCEL 2019

00009
3 600 ден.
Во Продавница
1
Детали за производот

Зошто курсот Напреден Excel 2019 ?

Сакате да ја подигнете Вашата продуктивност на повисоко ниво и да стекнете поголема ефикасност при креирање комплексни пресметки и анализи на огромен број податоци?

Сакате да импресионирате со Вашите вештини за обработка на податоци и да се истакнете во Вашето работно опкружување, но најважно да станете еден од најбараните и викоко платени кадри?


Приклучете се на курсот на НАПРЕДЕН Microsoft Excel, кој е еден од најпопуларните и најкористените програми за обработка на податоци, креирање пресметки и анализи.

Напредниот курс за Microsoft Excel дефинитивно ќе Ви го олесни процесот и ќе го направи подобар и помалку стресен.

Што е потребно ?

  • Основно познавање на Excel

Кое знаење ќе го стекнете?

– Брз начин за внесување и обработка на податоци

– Условно форматирање

– Валидација на податоците

– Напредни функции за работа со броеви , датуми и текст

– Автоматско филтрирање на податоци

– Работа со PIVOT табели

– Работа со МАКРОА

– Поврзување на податоци

– Power Query

– Напредно користење на графикони

– Заштита на податоците

Метода на работа

Наставата се изведува ОНЛАЈН.

Часовите се поставени како видео лекции, и до нив секој слушател ќе може да пристапува во било кое време 24/7.

Групата се состанува еднаш неделно, во договорен термин. Професорот го предава материјалот предвиден за дадената недела, и дава практични вежби кои треба да се сработат до крајот на тековната недела. Слушателот може да ги помине и самостојно предавањата, во случај да не е во можност да присуствува во зададениот групен термин.

На крајот на курсот, се врши тестирање за стекнатото знаење.

Обуката трае 2 месеци.

Теоретскиот дел од обуката има за цел да им овозможи на учесниците да ја усвојат логиката на оваа алатка, така што во нивната секојдневна работа ќе можат самостојно да решаваат проблем или ситуација со која се соочуваат. Практичниот дел, задачите кои ќе се поминуваат се примери од секојдневното работење на компаниите,

И со тоа на секој слушател ќе му се овозможи да стекне вештина за ефективна употреба на Excel до крај на курсот.

Потврда / Диплома

Сите слушатели после завршување на курсот и полагање на тестот ќе добијат

  • Потврда/Диплома зa посетување на курсот
  • Потврдата е валидна вo сите институции во С. Македониjа
  • Можност да полагате, за да добиете меѓународен сертификат за Microsoft Excel

Што е вклучено?

-Бесплатен сертификат

-24/7 пристап до платформата

-Видео лекции достапни 24/7

-Поддржана групна работа

-Поддршка за време на посетеност на курсот

ЗА ПРЕДАВАЧОТ

Маргарита Ристоска е дипломиран инженер по електротехника – информатичар и Магистер по Бизнис Администрација. Искусен програмер , обучувач за компјутерски курсеви, графички и веб дизајнер и практично искуство во областа на дигиталниот маркетинг.

ПРИЈАВУВАЊЕ
Пријавување на обуката е на е-маил: digitalni.veshtini@gmail.com или на 076 748 848 од 10-20h

Зачувајте го овој производ за подоцна

Easy Dizajn