ON-LINE Курсеви / Ваучери ЗГОЛЕМИ ЈА ТВОЈАТА САМОДОВЕРБА

ON-LINE Курсеви / Ваучери

ЗГОЛЕМИ ЈА ТВОЈАТА САМОДОВЕРБА

00004
1 800 ден.
Во Продавница
1
Детали за производот

Курсот е наменет за сите оние кои сакаат да работат на својот раст и развој, оние кои се чувствуваат несигурни, а сакаат да ја зголемат својата самодоверба.

  • 10 Лекции, видеа, аудио медитации, практични вежби и забавни содржини, под водство на искусниот инструктор Билјана Пешева, ќе Ви помогнат да ги трансформирате своите слаби страни во Ваши силни страни, а она што Ви е просечна или силна страна, да ја подобрите уште повеќе.
  • Предноста на овој курс е тоа што може да го следите со свое темпо и во било кое време во текот на денот, во било кој период од месеците кои следат.
  • Приклучете се на курсот, каде под персонално водство на инструкторот Билјана Пешева ќе Ви биде овозможено за првпат во Вашиот живот, со самодоверба да чекорите низ иднината и по патот на Вашиот успех.

Со Љубов,

Билјана Пешева

Зачувајте го овој производ за подоцна

Easy Dizajn